برگزاری جلسه امنیت غذایی استان مازندران با حضور نماینده ویژه وزیر

ضور دکترمحمدی مشاور وزیر و مدیرکل دفتر هماهنگی امور استانهای وزارت جهاد کشاورزی و نماینده ویژه وزیر در قرارگاه امنیت غذایی در مازندران
در نشست مشترک نماینده ویژه وزیر در قرارگاه امنیت غذایی مازندران با رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، معاونین و مدیران کل، وضعیت تولید و بازار مرغ استان، تامین نهادههای دامی و محصولات اساسی، کنترل ومدیریت بازار و مدیریت تولید مازاد به سایر استانهای کشور مورد بررسی و تاکید قرار گرفت
وی همچنین با تقدیر از عملکرد مازندران در جوجهریزی و تامین مرغ کشور، خواستار ادامه این روند شد.
مازندران روزانه مرغ زنده، آماده طبخ و منجمد به تهران و سایر استانهای کشور را نیز تامین می کند.
همچنین روزانه حدود 400 تن مرغ آماده طبخ و قطعهبندی شده در داخل استان توزیع می شود.
مازندران با تولید سالانه حدود 300 هزار تن گوشت مرغ، رتبه نخست کشور و 12 درصد تولید کشور را در اختیار دارد. همچنین این استان با توجه به شرایط ویژه جغرافیایی و اقلیمی، بعنوان بارانداز بزرگ محصولات و نهاده های کشاورزی کشور است که نقش مهمی در امنیت غذایی کشور دارد.