سفرهای استانی سرپرست وزارت جهادکشاورزی (خوزستان)
حدود 20 درصد از مجموع محصولات کشاورزی کشور در این استان تولید میشود

دکتر سیدمحمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در نخستین سفر استانی سال جاری هیات دولت، عازم خوزستان شد.به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، با عنایت به اولین سفر هیات دولت در سال 1402، سیدمحمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی به همراه هیات دولت به خوزستان سفر کرده و به عنوان نماینده رییسجمهور میهمان مردم شهیدپرور شهرستانهای دشت آزادگان و هویزه خواهد بود.آقامیری در این سفر دو روزه ضمن افتتاح چندین پروژه در بخشهای کشاورزی، صنعتی و اقتصادی در شهرستانهای دشتآزادگان، هویزه، دزفول و گتوند از روند اجرایی پروژههای بخش کشاورزی و پروژههای مصوب دور اول سفرهای استانی بازدید خواهد کرد.
وی ادامه داد: خوشبختانه استان خوزستان دارای استانداری مقتدر است که پیگیر مشکلات و حل آن است.
آقامیری با بیان این که بحث عمده در استان خوزستان کشاورزی است، تصریح کرد: حدود 20 درصد از مجموع محصولات کشاورزی کشور در این استان تولید میشود و ظرفیت افزایش میزان تولیدات محصولات کشاورزی نیز در این استان وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه کمآبی از مشکلات اساسی استان خوزستان به شمار میرود، گفت: فعالیتهای خوبی در این زمینه در گذشته انجام شده است و امروز نیز در نشست با رئیسجمهور، دیگر راهکارها برای رفع مشکلات کمآبی استان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به آغاز فصل برداشت محصول گندم در کشور گفت: در این راستا خرید تضمینی گندم نیز آغاز شده و پیشبینی میشود که امسال حدود 8 میلیون تن گندم از کشاورزان خریداری شود.
وی ادامه داد: البته تاکنون قیمت گندم مشخص نشده اما حدود 300 هزار تن گندم در استان خوزستان خریداری شده است.
به گفته آقامیری، وزارت جهاد کشاورزی درصدد است تا بلافاصله پس از تحویل گندم به سیلو توسط کشاورزان، مبلغ آن پرداخت شود، در این راستا روز گذشته مبلغ 250 میلیارد تومان به حساب گندمکاران خوزستانی به صورت علیالحساب تا مشخص شدن قیمت خرید تضمینی گندم در سال جاری پرداخت شده است.
وی گفت: پس از مشخص شدن قیمت گندم توسط شورای قیمتگذاری و ابلاغ آن، مابهالتفاوت مبلغ به حساب کشاورزان واریز میشود.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی مهمترین مسئولیت وزارت جهاد کشاورزی را حمایت از تولید محصولات کشاورزی عنوان کرد و افزود: باید مشکلات تولید در حوزه زراعت، باغبانی، دام، طیور و آبزیان را حل کنیم تا در این زمینه با کمبودی مواجه نشویم.